IKRAR KARNA MUSHKIL HAI SONG FREE DOWNLOAD

Few days back I got to see it again and was thinking about the heydays of Manisha Koirala and her beauty. She is an accomplished Bharatnatyam and Manipuri dancer. Share your favourite lines from lyrics by selecting the lines and click on "FShare" button that appears. Have you heard this song and watched the dance of Monisha Koirala. Ikrar karna muskil hai, Inkar karna muskil hai Mahbub se mohabbat ka Izhar karna muskil hai Ho kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil lagana O yara dil lagana Ho kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil lagana O yara dil lagana. Manisha Koirala had married Samrat Dahal though later they divorced. Subscribe via Email Never miss latest songs lyrics update. ikrar karna mushkil hai song

Uploader: Kigaramar
Date Added: 23 November 2009
File Size: 67.8 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 58443
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





O Yaara Dil Lagana facts. I love this beautiful song. Najre milengi aise ye Dil to dhadak uthega Manega na ye kahn Ulfat mein tadap uthega Koi wafa ke dam se Bechain karke karan Ayega mushkio khwabo Mein ninde churake jayega Kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lubhana O yara dil lubhana O yara dil lubhana O yara dil lubhana Kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil mushki, O yara dil lagana Ikrar karna muskil hai, Inkar karna muskil hai Mahbub se mohabbat ka Izhar karna muskil hai Ho kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, o yara dil lagana Ha yara dil lagana O yara dil lagana, o yara dil lagana O yara dil lagana.

If you have any questions or concerns regarding any content published here, feel free to contact us using the Contact link below. Have you heard this song and watched the dance of Monisha Koirala.

ikrar karna mushkil hai song

Ye Jo Teri Payalo Ki. Ghunghat Mein Chehra Aap Ka.

Ikrar Karna Mushkil Hai O Yara Dil Lagana by Waqar Abbas | Free Listening on SoundCloud

Moreover, Monisha Koirala has been my favourite actress. Sign up to receive an email whenever we post latest lyrics in bogie.

ikrar karna mushkil hai song

Let us encourage each other in sharing knowledge. Dildar Jab Tak Na Mile. Dil Ka Kya Kare Sahib.

ikrar karna mushkil hai song

Chahat me dil kisi ke Jab bekarar hota hai Sham o sahar kisi ka Tab intezar hota hai Mitha sa dard leke Aye koi khayalo mein Betab dil hamesha Uljha rahe sawalo mein Ho kitna muskil hai Duniya mein dekho dil churana O yara dil churana O yara dil churana O yara dil churana Ho kitna muskil hai Dekho is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil lagana Ha yara dil lagana. Subscribe via Email Never miss latest songs lyrics update. That is why, O son of Kunti, take a firm resolve and fight!

I love this beautiful song. Do you ? Then write about it

Najre milengi aise ye Dil to dhadak uthega Manega na ye kahn Ulfat mein tadap uthega Koi wafa ke dam se Bechain karke jayega Ayega roj khwabo Mein ninde churake jayega Kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lubhana O yara dil lubhana O yara dil lubhana O yara dil lubhana Kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil lagana O yara dil lagana Ikrar karna muskil hai, Inkar karna muskil hai Mahbub se mohabbat ka Izhar karna muskil hai Ho kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, o yara dil lagana Ha yara dil lagana O yara dil lagana, o yara dil lagana O yara dil lagana.

She is an accomplished Bharatnatyam and Manipuri dancer. Yeh Jo Thode Se. Chahat me dil kisi ke Jab bekarar hota hai Sham o sahar kisi ka Tab intezar hota hai Mitha sa dard leke Aye koi khayalo mein Betab dil hamesha Uljha rahe sawalo mein Ho kitna muskil hai Duniya mein dekho dil churana O yara dil churana O yara dil churana O yara dil churana Ho kitna muskil hai Dekho is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil lagana Ha yara dil lagana.

The song, its music, the dance and the meaning of the song; all are super. Manisha Koirala had married Samrat Dahal though later they divorced. You must Sign In to post a response.

Ghar Se Nikalte Hi. Never miss latest songs lyrics update. Ikrar karna muskil hai, Inkar karna muskil hai Mahbub se mohabbat ka Izhar karna muskil hai Ho kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil lagana O yara dil lagana Ho kitna muskil hai dekho Is duniya mein dil lagana O yara dil lagana, O yara dil lagana O yara dil lagana.

If not watched, please watch it, and post your comments. Not only the song but the entire film is worth watching. She was diagnosed with ovarian cancer but later recovered after treatment in USA.

I love this beautiful song. Do you ? Then write about it

The song mentioned by the author is a memorable one. An excellent song to love and enjoy.

Milne Se Pehle Janeja. Good story, nicely told and powerhouse performances by Nana Patekar and Manisha Koirala.

Being the most popular educational website in India, we believe in providing quality content to our readers. We have Biggest Collection of Hindi Songs Lyrics, so you can search your favorite songs lyrics by movies names, by sony names, by music directors and lyricists.

Who is the music director of the song O Yaara Dil Lagana. I like that particular song.

Comments

Popular posts from this blog

NETGEAR N150 WGR614 SETUP FREE DOWNLOAD

ADRIANA CALCANHOTO POR ISSO EU CORRO DEMAIS FREE DOWNLOAD